Scutece adulti SUPER SENI Large, 6 picaturi, 30 bucati

146,30 RON
Codul intern al produsului
BEL215

Scutecele pentru adulti Super Seni Large sunt destinate persoanelor cu incontinență medie și gravă, atât active, cât și imobilizate.

Stratul exterior special laminat permite pielii să respire, reduvcând riscul apariției iritațiilor și escarelor, sporind considerabil confortul utilizatorului. 

În cazul acestor scutece, banda adezivă este înlocuită de sistemul de închidere „combi-tape”, ce garantează o fixare sigură pe suprafața exterioară a scutecului. 

Se recomandă folosirea acestora pe timpul zilei. Sunt destinate persoanelor cu o dimensiune a taliei cuprinsă între 100 și 150 cm. Capacitatea de absorbție a scutecelor este de 6 picături din maxim 8. 

În alegerea scutecului este foarte importantă alegerea unei mărimi corecte. Pentru a evita scurgerile, scutecul trebuie să se potrivească perfect atât între picioare, cât şi în jurul taliei. Uneori, din convingerea greşită că o mărime mai mare înseamnă şi  o protecţie mai bună, multe persoane aleg scutece prea mari. Capacitatea de absorbţie uşor crescută a mărimilor mai mari nu oferă şi  o protecţie mai bună dacă scutecul nu este potrivit, dimpotrivă apare situaţia opusă - o mărime prea mare poate aduce cu sine şi scurgerea lichidului pe lenjerie.

 

Caracteristici ale scutecelor pentru adulti Super Seni Large:

- sistem de ajustare dublu ce asigură confort și siguranță: bandă elastică în partea din față și din spate și un sistem de prindere elastic, dublu.

posibilitatea închiderii și deschiderii multiple a scutecului fără riscul de a rupe stratul exterior;

miez absorbant dublu – capacitate mare de absorbție si senzație permanentă de uscat;

volanașe hidrofobe – protejează împotriva scurgerilor laterale;

indicator de umiditate – informează despre necesitatea schimbării scutecului;

- produsul are suprafață naturala, ce permite pielii să respire, reducând semnificativ riscul apariției iritațiilor și escarelor (Air);

- neutralizează mirosurile neplăcute (Odour Stop);

- lipsa elementelor din latex reduce riscul apariţiei reacţiilor alergice (Latex Free);

- acest tip de produs are un strat de nețesut suplimentar, situat în miezul absorbant datorita căruia produsul absoarbe umezeala foarte repede și o distribuie uniform în interiorul miezului absorbant (EDS);

- fiind folosit de persoane cu pielea foarte sensibilă sau predispusă la iritații, acest produs a fost testat dermatologic (Tested).

 

Pot fi utilizate atât pentru incontinența urinară, cât și pentru cea fecală.

 

Ambalare:

- pachetul conține 30 de bucăți.

Instrucțiuni de utilizare:

Instructiuni de folosire a scutecelor pentru adulti

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie despre acest produs
Scrie o recenzie pentru::Scutece adulti SUPER SENI Large, 6 picaturi, 30 bucati
Aprecierea ta