Cosul meu

Cos cumparaturi

 
PRODUSE
Cosul meu

Cos cumparaturi

Politica de prețuri

Toate prețurile din acest website sunt exprimate în RON și includ TVA ( taxa pe valoare adăugată ). Aceste prețuri nu includ taxele de transport, dacă nu se specifica în mod expres acest lucru ( vezi și "Livrarea produselor" pentru detalii suplimentare ). Prețurile pot suferi modificări, fără o înștiințare prealabilă, însă comenzile deja plasate și confirmate, vor fi onorate la prețurile afișate pe site-ul www.alexa-medical.ro la momentul înregistrării comenzii. 

 

Încercăm să vă asigurăm că toate prețurile de pe site-ul www.alexa-medical.ro sunt corecte, însă, în ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. Pentru aceste greșeli, odată descoperite, ne rezervăm dreptul de a le corecta și ne cerem scuze în avans pentru eventualele neplăceri pe care le-ar putea provoca. Dacă vom descoperi o greșeală în prețul articolelor pe care le-ați comandat, vă vom anunța cât mai curând posibil.

 

- Dacă prețul real este mai mic decât pretul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat contravaloarea produselor în avans, atunci diferența va fi returnată dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile.

- Dacă prețul real este mai mare decât prețul publicat pe site, aveți posibilitatea de a alege între a reconfirma comanda dvs. la prețul real sau anularea acesteia. Dacă nu putem să vă contactăm, din motive independente de noi, atunci vom considera comanda dvs. ca fiind anulată. Dacă alegeți să anulați comanda pentru care deja ați plătit contravaloarea produselor, atunci vă vom returna integral suma plătită.

 

Foarte important!

 

În cazul în care site-ul Alexa Medical reușește o reducere permanentă a prețurilor pentru un produs, în termen de 30 de zile de la data comenzii, atunci vă vom rambursa diferența față de prețul inițial  ( dacă nu intervine o altă înțelegere între Alexa Medical și cel care a inițiat comanda ).

 

Vă rugăm să rețineți: prețurile de vânzare promoționale nu sunt modificări permanente de preț și nu sunt incluse în această politică.