Microtainer biochimie Kima, 0.5 ml

0,74 RON
Codul intern al produsului
BIZ013

Microtainer biochimie Clot Activator Kima, 0.5 ml

Culoare dop: roșu.

Tuburile Vacutest Kima sunt utilizate pentru colectarea și centrifugarea sângelui capilar prin puncția pielii. Tuburile microtainere Vacutest Kima se găsesc într-o varietate de aditivi pentru numeroase teste. Au linii gradate vizibil, capace colorate standard, fiind, astfel, ușor de identificat. Există, de asemenea, tuburi colorate pentru analizele sensibile la lumină.

Microtainerele Vacutest Kima, cu sistemul de închidere patentat, au sistemul de colectare integrat în diametrul tubului, care este de 8 mm. Acest sistem asigură o recoltare mai ușoara și un amestec mai bun, rezultând, astfel, o probă de calitate.


În mod suplimentar, închiderea ajută la protejarea persoanei care recoltează împotriva expunerii la un potential sânge infectat, iar sistemul de închidere prin filet face ca îndepartarea capacului să fie una sigură.

În aceste tuburi, se pot recolta între 250 ml și 500 ml sânge. De asemenea, microtainerele pot fi folosite cu un tub prelungitor, care le mărește lungimea până la 75 mm, putând fi, astfel, utilizate în racuri de 13mm x 75 mm.

 


Produs certificate CE, producător Vacutest Kima Italia.

De asemenea, va punem la dispoziție:

Microtainer hematologie 0.5 ml

Vacutainer Lithium Heparina

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie despre acest produs
Scrie o recenzie pentru::Microtainer biochimie Kima, 0.5 ml
Aprecierea ta