PRODUSE
Masti faciale pentru copii AVE - Fabricat in ROMANIA
55
Masti faciale copii AVE - Alexa Medical

Masti faciale pentru copii AVE - Fabricat in ROMANIA

Special Price 55,00 RON Regular Price 67,00 RON

Măști chirurgicale AVE pentru copii, ce asigură o etanșeitate adecvată față de atmosfera ambiantă la nivelul feței purtătorului. Aerul expirat este evacuat direct în atmosfera ambiantă prin materialul filtrant. Sunt proiectate pentru a proteja atât împotriva aerosolilor solizi, cât și lichizi.

SKU AVE509
Descriere

Măști chirurgicale AVE pentru copii cu 3 pliuri, 50 buc.

Masca este de formă dreptunghiulară, flexibilă, cu pliuri longitudinale. Corpul măștii are o structură laminară, fiind fabricat prin îmbinarea ultrasonică a trei straturi diferite de material filtrant.

Firul nazal nu este vizibil, fiind încastrat în marginea măștii. Sistemul de bride este proiectat astfel încât semi-masca filtrantă împotriva particulelor să poată fi aplicată şi scoasă uşor. Sistemul de bride este reglabil sau autoreglabil şi suficient de solid pentru a permite menţinerea fermă a semi-măştii filtrante pe figură şi pentru a asigura respectarea cerinţelor de fugă totală spre interior corespunzătoare aparatului. Semi-masca este de tipul dreptunghiular, flexibilă, cu trei pliuri longitudinale. Este prevăzută cu benzi elastice în buclă pentru fixarea după urechi și cu fir încastrat în marginea superioară destinat pentru ajustarea poziției în zona nasului.

 Bretelele elastice: sfoară elastică  rotundă, cu grosimea de ~ 3 mm, lungimea de ~ 150 mm (lungime maximă de alungire ~300 mm). Rezistența la rupere a punctului de conectare a sudurii este de peste 10 N.   

Corpul măștii are o structură laminară fiind fabricat prin îmbinarea ultrasonică a trei straturi diferite de material filtrant:

-    stratul exterior: material sintetic nețesut;

-    stratul median: material sintetic contopit, alb;

-    stratul interior: material sintetic nețesut, alb.

Masca este confecționată din materiale neiritante, hipoalergenice și fără miros.

Materialul fiecărui strat al corpului măștii este un polimer sintetic (polipropilenă prelucrată special) nețesut, realizat din fibre ce au diametrul de unu până la cinci microni, formând o structură capilară ultra-fină ce conferă proprietățile utile: eficiență ridicată a filtrării, respirație fără efort, gestionarea umidității, rezistența la stropirea cu fluide corporale etc. Materialele au fost astfel încât să asigure gradul de filtrare cerut de standard.

Bretelele elastice: poliester + spandex.

Firul nazal: aluminiu învelit în PVC (firul nazal este încastrat în marginea măștii astfel că nu ajunge în contact cu utilizatorul).

Materialele folosite la realizarea semi-măștilor filtrante contra particulelor sunt însoțite de documente de certificare, calitate și încercare.

Se ajustează firul nazal pentru o cât mai bună fixare a măștii pe față. Ajustarea se face utilizând degetele ambelor mâini simultan, pentru o ajustare simetrică.

Sunt întocmite instrucțiuni de utilizare a produsului. Acestea sunt înscrise și pe ambalaj.

- Înainte de manipularea măștii, mâinile trebuie spălate cu apă și săpun sau dezinfectate.

- Se apucă masca de bretele și se fixează pe față petrecând bretelele pe după urechi.

- Poziția este cu partea colorată spre exterior și cu firul nazal în sus.

- Masca trebuie extinsă astfel încât să acopere nasul, gura și bărbia.

Recenzii

Scrie o recenzie despre acest produs

Scrie o recenzie despre: Masti faciale pentru copii AVE - Fabricat in ROMANIA

AVANTAJELE TALE

Simplu, rapid si serios, asa lucram noi.
 
LIVRAREA GRATUITA

Pentru comenzile cu valoarea peste 250 lei. Livrare in toate localitatile.

 
INSTIINTARE LIVRARE

Primesti SMS cu ora livrarii si numarul de telefon al curierului.

 
CLIENTI MULTUMITI

Peste 10.000 de clienti au incredere in serviciile noastre.

 
100% SIGURANTA PLATII

Plata online cu cardul, Plata in rate, Ramburs sau Ordin de plata.