Livrarea produselor

 Livrarea produselor comandate se face în orice localitate din România, prin intermediul firmelor de curierat rapid. Produsele vor fi trimise într-un ambalaj corespunzător ce va menține calitatea acestora pe toată durata transportului, special conceput pentru ca produsele să ajungă la dvs. intacte. 

 

Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 250 lei cu TVA, transportul este gratuit.

Pentru comenzile a căror valoare este cuprinsă intre 150 - 250 lei cu TVA, costul transportului este suportat de către client și are o valoare fixă în suma de 19.80 lei cu TVA, indiferent de localitatea de destinație, greutate sau valoarea rambursului.

Pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 150 lei cu TVA, costul transportului este suportat de către client și are o valoare fixă în suma de 23.50 lei cu TVA, indiferent de localitatea de destinație, greutate sau valoarea rambursului.

 

IMPORTANT! Dacă faceți plata prin transfer bancar ( ordin de plată ), cu cardul, în rate fără dobândă sau prin depunere direct în cont, atunci costul de livrare este de 18.5 lei cu TVA ( citiți și "Modalități de plată" ).

 

Termenul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obișnuit se încadrează între 24 și 48 de ore lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În cazul în care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul vă va informa despre acest lucru în momentul confirmării telefonice a comenzii și vă va comunica noul termen de livrare. Aveți optiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv. Comenzile primite pe site vor fi procesate în ordinea aparitiei lor. După efectuarea unei comenzi, se generează automat un e-mail cu o copie a comenzii care va fi trimisă la adresa cu care te-ai inscris pe site. Dacă nu s-a primit acest email, înseamnă că nu s-a înregistrat comanda, caz în care te rugăm să ne contactezi.

 

EXISTĂ CAZURI CÂND TERMENELE DE LIVARE POT FI DEPĂȘITE DIN MOTIVE INDEPENDENTE DE NOI. ÎN PERIOADELE AGLOMERATE, TERMENELE SE DEVANSEAZĂ,  IAR ACEST LUCRU SE AFIȘEAZĂ PE PRIMA PAGINĂ A SITE-ULUI DESPRE LIVRARE.

 

În cazul în care nu veți fi găsit la data și ora stabilite de agent pentru livrare, Klasse Jobs Consulting SRL, administratorul site-ului www.alexa-medical.ro, va păstra produsele comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi găsit, comanda va fi anulată.

Dacă doriți ca produsele comandate să fie livrate într-o anumită zi și într-un anumit interval orar, notați aceste informații în caseta de "Comentarii" de pe pagina de comandă. Comenzile vor fi livrate la data și ora stabilite în momentul confirmării telefonice a comenzii.

În cazul în care constatați că pachetul dumneavoastră a sosit avariat sau desigilat, vă rugam să-l refuzați (menționând motivul refuzului pe borderoul de livrare) și să ne contactați în cel mai scurt timp pentru remedierea problemei.