Mai multe vizualizari

Dus Bucal Waterpik Portabil WP-450

Număr intern: DAA106

375,00 lei cu TVA
SAU

Vizualizare generala rapida

Dusul bucal Waterpik Cordless Plus (WP-450) este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale.

Detalii

   Dus Bucal Waterpik Portabil WP-450este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale.

   Produsul este recomandat pentru cei care calatoresc mai mult si au mai putin loc in bagaje. Se incarca ca un telefon mobil si se foloseste timp indelungat (pana la o saptamana).

   Waterpik Water Flossers sunt inventatorii dusului bucal si va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii.Aceasta combinatie maseaza si stimuleaza gingiile, indepartand placa si bacteriile dintre dinti si sub gingival, din zone unde periuta de dinti si ata dentara nu ajung. Waterpik este singurul brand din lume care a dovedit in peste 50 de studii clinice ca este mai eficient in indepartarea placii dentare decat periajul si folosirea atei dentare.

    Dusul bucal Waterpik folosit cu capatul de curatare ortodontic este de 3 ori mai eficient in indepartarea placii dentare din jurul bracketurilor. Dusul bucal Waterpik Cordless Plus (WP-450) vine insotit de 4 capete de curatare, maner ergonomic anti alunecare, rezervor usor de umplut, fara sa fie nevoie sa il demontati de pe aparat.

 

Dusul este prevazut cu 2 presiuni, una pentru gingii sensibile si a doua pentru curatare precisa. Dusul bucal Waterpik Cordless Plus WP-450 include:

  - varfuri jet standard (1)

  - varf ortodontic (1)

  - curatator pentru limba (1)

  - varf Plaque Seeker (1)

   

 

BENEFICII

 - Demonstrat clinic ca este cu 50% mai eficient ca ata dentara.

 - Demonstrat in laborator ca indeparteaza 99,9% din placa dentara in zonele tratate in doar 3 secunde de curatare.

 - Demonstrat ca indeparteaza placa dentara si bacteriile din zonele interdentare si subgingival, unde periuta si ata dentara nu ajung Masajul si stimularea gingiilor, oferita de presiune si pulsatii pastreaza gingiile sanatoase si puternice.

 - Sentimentul de proaspat si curat este pastrat multa vreme. Gingii mai sanatoase in doar 14 zile. Garantat!

Specificații

Codul intern al produsuluiDAA106
Marca/ProducatorWaterpik
Tara de origine a producatoruluiStatele Unite ale Americii
Termen de valabilitateNu

Recenzii

Scrieti o recenzie

Scrie o recenzie pentru: Dus Bucal Waterpik Portabil WP-450

Cum apreciati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Apreciere

Etichete produs

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

S-ar putea sa fiti interesat si de produsele urmatoare